Hevonen kirjoittajan muusana - Papinniemi, Pia (2016)
Papinniemi, Pia. 2016. Hevonen kirjoittajan muusana. Kirjoittamisen opintojen kandidaatintutkielma. Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto. 22 sivua.