Alustariippumattomien mobiilisovellusten kehitystavat - Rusila, Santeri (2016)
Mobiilisovellukset ovat nykyään erittäin suosittuja, mutta ne eivät ole aina saatavilla kaikille mobiilialustoille, sillä mobiilisovellusten kehittäminen erikseen kaikille suosituille mobiilialustoille vaatii paljon ammattitaitoa ja resursseja. On kuitenkin olemassa erilaisia kehitystapoja alustariippumattomien mobiilisovellusten kehittämiseen, ja tämän tutkielman tarkoituksena on selvittää mitä ne ovat ja kuinka ne toimivat. Tutkielmassa tarkastellaan myös kuinka kehitystavan valitseminen vaikuttaa kehitysprosessiin ja mobiilisovelluksen ominaisuuksiin.