Kuusi kuukautta kokemuskoulua : 4H-tapahtumatuottajavalmennus - Skippari, Virpi (2016)
Tässä tutkimuksessa tarkastellaan aktiivista kansalaisuutta kehittävän oppimisympäristön rakentumista tapahtumatuottajavalmennuksessa. Ajankohtaisuutta tutkimukselleni tuo työelämän muutos joka heijastuu myös oppimiselle asetettaviin vaatimuksiin. Yhteiskunnallisen kehyksen tutkimukselle asettaa uusi opetussuunnitelma.