Jauzan Rokkikoulu : koulukonsertti elämyksellisenä oppituntina - Numminen, Kimmo (2016)
Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteissa 2014 musiikin opetuksen tavoitteissa mainitaan, että myönteiset musiikkikokemukset ja elämykset innostavat oppilaita kehittämään musiikillisia taitojaan. Tavoitteissa todetaan myös, että opetuksessa tulisi hyödyntää taide- ja kulttuurilaitosten sekä muiden yhteistyötahojen tarjoamia mahdollisuuksia. Näkisin, että koulukonsertit ovat oivallinen tapa toteuttaa näitä tavoitteita.