Indiebändien jäsenten käsityksiä musiikintuotannosta musiikkiteollisuuden arvoketjun pohjalta - Huisko, Miikka (2016)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli tarkastella indiebändien jäsenten käsityksiä. musiikintuotannosta sekä liiketoiminnallisista elementeistä omassa toiminnassaan musiikin arvoketjumalliin pohjaten. Lisäksi taustalla kuljetettiin ajatusta kulttuuriteollisuuden ristiriitaisuudesta, jonka voidaan nähdä ohjailevan indiebändien asenteita suurten levy-yhtiöiden vastavoimana.