Palokan Riento 1965-2014 : yleisseurasta jalkapallon lajiseuraksi - Vanhala, Antti (2016)
Vanhala, A 2016. Palokan Riento 1964 – 2014: Yleisseurasta jalkapallon lajiseuraksi. Liikuntakas-vatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto, liikunnan yhteiskuntatieteiden pro gradu -tutkielma, 74 s., 2 liitettä.