"TV- uutiset yhä kruununjalokivi" : MTV:n televisiouutisten muutos vuosina 2007-2015 - Ylä-Anttila, Aleksi (2016)
Media on kokenut 2000-luvun aikana useita muutoksia ja murroskausia. Verkkosisältöjen ja mobiilijournalismin merkityksen kasvu on asettanut perinteiset mediatalot uuteen tilanteeseen. Erilaisten julkaisualustojen väliset rajaaidat ovat kaventuneet.