Yleiskatsaus Botnetteihin ja C&C-liikenteeseen - Heinonen, Antti (2016)
Tässä kirjallisuuskatsauksessa luodaan yleiskatsaus botnetteihin ja niihin liittyviin ilmiöihin. Johdannossa perustellaan aiheen ajankohtaisuus. Luvussa 2 esitellään botnet pintapuolisena käsitteenä. Luvussa 3 esitellään tapoja luokitella botnettejä. Luvussa 4 esitetään botnettien hyödyntämiä tapoja piilottaa omaa viestiliikennettään ja luvussa 5 esitellään tapoja havaita kyseistä liikennettä. Lopuksi luvussa 6 suoritetaan yhteenveto.