Entity Framework 6:n tuki eri tietokannoille - Moilanen, Jere (2016)
Tutkielman tavoitteena oli selvittää kuinka laaja tuki Entity Frameworkille on toteutettuna tämän hetken suosituimpien tietokantojen (Oracle, MS SQL, MySQL, MongoDB, PostgreSQL ja MS SQL CE) osalta. Tutkielmassa tutkittiin eri valmistajien tietokantakohtaisten tuottajien tukea Entity Frameworkin ominaisuuksille. Kirjallisuuskatsauksen perusteella vaikuttaisi siltä, että Oraclen, MS SQL:n, MySQL:n ja PostgreSQL:n osalta tuki on todella laaja ja tuottajilla on vain muutamia ei-kriittisiä puutteita. Tutkielmassa luotetaan kuitenkin pitkälti valmistajien lähdeaineistoihin, joten tulosten varmistaminen vaatisi empiiristä tutkimusta.