Vertikaalihyppyjen voimantuoton yhteys mäkihypyn ponnistuksen tehokkuuteen - Hakola, Lauri (2016)
Hakola, Lauri 2016. Vertikaalihyppyjen voimantuoton yhteys mäkihypyn ponnistuksen tehokkuuteen. Biomekaniikka, Pro gradu -tutkielma, Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto, 78 s.