Klassisen musiikin opetus yläkoulussa - Viitanen, Elina (2016)
Maisterintutkielmani tarkoitus oli saada selville, mitä yläkoulun klassisen musiikin opetukseen kuuluu ja miten opettajat ja oppilaat suhtautuvat klassisen musiikin opetukseen. Tutkimukseni päämääränä oli kartoittaa klassisen musiikin opetuksen nykytilaa suomalaisissa yläkouluissa.