Familjespråkpolicy och språkanvändning i en tvåspråkig familj - Sulkunen, Anne (2016)
Tämän maisteritutkielman tarkoituksena on selvittää kaksikielisen perheen kielellisiä toimintaperiaatteita kahtena eri ajankohtana ja millaisia muutoksia kielellisissä toimintaperiaatteissa on todettavissa ajan kuluessa. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on sisarusten kielenkäyttö.