Isien näkökulmia lasten kotihoidontuen jakamisesta vanhempien kesken - Kaakkola, Anna (2016)
Kaakkola, Anna. 2016. Isien näkökulmia lasten kotihoidontuen jakamisesta vanhempien kesken. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Kasvatustieteen laitos. 69 sivua.