Sähköinen aapinen ja painetun aapisen sähköiset lisämateriaalit - Huttunen, Emmi (2016)
Tutkielmassa selvitettiin kirjallisuuskatsauksen avulla sitä, miten tietoja viestintätekniikkaa, sähköisiä kirjoja ja oppimateriaaleja käytetään kouluissa. Erityisesti tutkielmassa keskityttiin sähköiseen aapiseen ja painetun aapisen sähköisiin lisämateriaaleihin. Tutkielmassa selvitettiin myös, millaista sähköistä lisämateriaalia painetuille kirjoille on olemassa ja millaisia hyötyjä tai haittoja sähköisellä aapisella on.