Lukemisen haasteet ja internetsivun arviointitaidot kuudesluokkalaisilla - Janhunen, Elina; Kalliomäki, Marielle (2016)
Janhunen, Elina & Kalliomäki, Marielle. 2016. Lukemisen haasteet ja internetsivujen arviointitaidot kuudesluokkalaisilla. Erityispedagogiikan pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Kasvatustieteiden laitos. 52 sivua.