Asymptoottiset kolmiot hyperbolisessa geometriassa - Roivainen, Elisa (2016)
Elisa Roivainen, Asymptoottiset kolmiot hyperbolisessa geometriassa (engl. Asymptotic Triangles in Hyperbolic Geometry), matematiikan pro gradu -tutkielma, 59 sivua, Jyväskylän yliopisto, Matematiikan ja tilastotieteen laitos, kevät 2016.