"I wake up fabulous alltid" : en kvalitativ undersökning om kodväxlingens funktioner i ett finlandssvenskt radioprogram - Niemenmaa, Ella (2016)
Tämän laadullisen tutkielman tarkoituksena oli tutkia ruotsin ja englannin välisen koodinvaihdon funktioita suomenruotsalaisessa nuorille suunnatussa radio-ohjelmassa. Tutkielman tavoitteena oli vastata seuraavaan tutkimuskysymykseen: mitä kommunikatiivisia funktioita ruotsin ja englannin välisellä koodinvaihdolla on suomenruotsalaisessa Succémorgon-radio-ohjelmassa? Tutkimusmateriaali koostui tutkittavana olleen radio-ohjelman viidestä satunnaisesti valitusta podcast-jaksosta huhtikuun ja elokuun väliseltä ajalta vuodelta 2015. Tutkielmassa sovellettiin keskusteluntutkimuksellisia menetelmiä karkean litteroinnin muodossa.