Pääsektorin valtapelejä : korkeakoulupoliittisten edunvalvontajärjestöjen hallitusten puheenjohtajien kertomuksia vallasta - Vidgren, Selma (2016)
Kolmannen sektorin rooli on suomalaisen yhteiskunnan kannalta merkittävä ja yhä kasvava. Sen piirissä toimii lukuisia järjestöjä ja aktiivisia järjestötoimijoita, joilla on toisistaan hyvin poikkeavia tehtäviä ja tavoitteita. Merkittävyydestään huolimatta näiden järjestöjen toiminta ja johtamiskäytännöt eivät ole olleet laajasti tutkijoiden mielenkiinnon kohteina.