Vero-osaaminen pk-yrittäjien näkökulmasta - Hänninen, Tapio (2016)
Verotieto tarkoittaa tietoa verotuksesta, verolainsäädännöstä ja verotukseen liittyvistä velvoitteista ja prosesseista. Aikaisempi tutkimus keskittyy paljolti verotietoon. Verotie-don avulla on mahdollista välttää ongelmia verotuksen suhteen ja jopa saada taloudel-lista hyötyä. Tämä tutkimus keskittyy verotietoon käytännössä suomalaisten pienten ja keskisuurten yritysten yrittäjien näkökulmasta.