¡Venceremos! : chileläisten poliittisten julisteiden kuva-aiheita vuosilta 1965-1973 ja vuoden 1973 Chilen sotilasvallankaappauksen jälkeen ilmestyneet solidaarisuusjulisteet - Wistuba Lorca, Elisa (2016)
Kandidaatintutkielma käsittelee vuosina 1965-1973 ilmestyneitä chileläisiä poliittisia ja yhteiskunnallisia julisteita sekä lyhyesti Chilen vuoden 1973 sotilasvallankaappauksen jälkeisiä kansainvälisiä ja Suomessa ilmestyneitä solidaarisuusjulisteita. Tutkielmassa tarkastellaan chileläisille julisteille tyypillisiä kuva-aiheita teemoitteluun perustuvan luokittelun kautta. Keskeistä on julisteiden kuva-aiheiden historiallinen kontekstointi.