Monikulttuurisuuden representaatiot poliitikkojen blogiteksteissä - Lampén, Nina (2016)
Monikulttuurisuus on käsite, joka on nykyään paljon esillä mediassa lisääntyneen maahanmuuttokeskustelun myötä. Se on näennäisen neutraali sana, joka voi kuitenkin käyttöyhteydestään riippuen saada hyvinkin vahvoja positiivisia tai negatiivisia merkityksiä. Tutkielmassani tarkastelen, miten monikulttuurisuutta representoidaan poliitikkojen blogiteksteissä. Tutkimuskysymykseni on: Miten monikulttuurisuutta representoidaan blogiteksteissä? Etsin vastausta tähän kysymykseen seuraavan alakysymyksen avulla: Millaisia arvottavia ilmauksia aineistossa esiintyy ja millaisen kuvan ne antavat monikulttuurisuudesta?