Lihavuusdiskurssit ja lihavuuden representaatiot laihdutusblogeissa - Tarvainen, Jenna (2016)
Lihavuus on monitahoinen kulttuurinen ja yhteiskunnallinen aihe, joka puhuttaa ja herättää mielipiteitä. Yhteiskunnassamme vallitsee vahva hoikkuusnormi, ja ruumiin koko onkin yhä enenevissä määrin alkanut vaikuttaa siihen, miten yksilöön suhtaudutaan. Kandidaatintutkielmani tavoitteena on selvittää, millaisia lihavuuden representaatioita ja lihavuuteen liittyviä diskursseja laihdutusblogeissa esiintyy.