Der Wortschatz Lebt und verändert sich : Neologismen in ausgewählten Zeitungstexten - Hakala, Sonja (2016)
Tässä kandidaatintutkielmassa analysoidaan ja kategorisoidaan saksalaisesta lehdistöstä löydettyjä uudissanoja mm. sen perusteella, millaisin sananmuodostuskeinoin ne ovat muodostettu, mikä on niiden funktio tekstissä ja mitä ne tarkoittavat.