Peruskoulun 9-luokkalaisten arjen voimavarat - Lampinen, Katja (2016)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää nuorten arjen voimavaroja. Tutkimuskysymykset olivat: (1) Millaiset asiat ovat merkityksellisiä 9-luokkalaisten nuorten arkiselle jaksamiselle? (2) Miten 9-luokkalaiset nuoret määrittelevät voimavara-käsitteen? Ensimmäinen tutkimuskysymys jakautui analyysivaiheessa arkiselle jaksamiselle merkityksellisiin voimavaroihin sekä voimavaroja kuluttaviin asioihin.