Vapaaehtoisten tuottama paikkatieto kriisinhallintatilanteissa - Latva-Salo, Topi (2016)
Interaktiivinen verkko eli niin kutsuttu Web 2.0 ja käyttäjien luomat sisällöt, sekä toisaalta näihin läheisesti liittyvä joukkoistamiseksi kutsuttu ilmiö ovat muokanneet perustavanlaatuisesti monia eri tieteenaloja. Näiden mullistusten vaikutukset ovat muokanneet myös käsitystä maantieteellisestä informaatiosta ja sen tuotannosta.