Yksisivuisten web-sovellusten kehittäminen Angular 2 -sovelluskehyksellä - Kujala, Miika (2016)
Yksisivuiset web-sovellukset ovat yleistyneet viime vuosina. Niiden kehityksessä hyödynnetään usein JavaScript-sovelluskehystä. Angular 2 on Google:n kehittämä JavaScript-sovelluskehys. Tämän tutkielman tavoitteena on tarkastella Angular 2 -sovelluskehystä ja sen soveltuvuutta yksisivuisten web-sovellusten ke- hityksessä. Tutkielmassa käydään läpi Angular 2 -sovelluskehyksen ominaisuuksia sekä Angular 2 -sovelluskehyksen käytössä ilmeneviä etuja ja haittoja.