Joustoja ja epäjohtajuutta : y-sukupolveen kuuluvien korkeakoulutettujen naisten toiveita työelämältä ja esimiestyöltä - Pälvimäki, Veera (2015)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli tarkastella Y-sukupolveen kuuluvien korkea-koulutettujen naisten toiveita työelämältä ja esimiestyöltä. Tutkimuksessa selvi-tettiin mitkä tekijät lisäävät naisten sitoutumista työpaikkaan ja millaisia piirteitä haastateltavat arvostavat hyvässä esimiehessä. Tutkimuksessa tarkasteltiin myös Y-sukupolven työelämässä kohtaamia haasteita. Tutkimuksen viitekehys raken-tui jo ilmestyneestä Y-sukupolvea ja työelämää käsittelevästä tutkimuskirjalli-suudesta. Tutkimuksen rakenteeksi muodostui lähdekirjallisuuden ja empiirisen aineiston vuoropuhelu.