Koordinaatio, ketteryys ja dynaaminen tasapaino suomalaisilla urheiluseurassa urheilevilla nuorilla - Ruokanen, Toni; Salo, Juhani (2016)
Liikuntataitojen oppiminen on yksi liikuntakasvatuksen tärkeimmistä tavoitteista. Hyvät lii-kuntataidot auttavat liikunnallisen elämäntavan omaksumisessa ja arjessa selviytymisessä. Tämän tutkimuksen tavoitteena on tutkia suomalaisten urheiluseurassa urheilevien lasten ja nuorten koordinaatiota, ketteryyttä ja dynaamista tasapainoa KTK-testillä (Körperkoor-dinationstest für Kinder) mitattuna.