Vuorovaikutusverkostot työelämässä ja vapaa-ajalla - Tikka, Minna (2016)
Tämän tutkielman tavoitteena on kuvata ja ymmärtää vuorovaikutusverkostojen ilmiötä ja haastateltavien niille antamia merkityksiä. Yleistämisen sijaan pyrkimyksenä on tuottaa ilmiöstä tietoa haastateltaviksi valikoituneen joukon käsitysten pohjalta. Haastateltaviksi valittiin parhaillaan työelämässä olevia asiantuntijoita, jotka kertoivat sekä ammatillisista että vapaa-ajan verkostoistaan. Tutkimus suoritettiin laadullisin keinoin käyttäen teemahaastattelua. Haastateltavat (9kpl) tavoitettiin lumipallo-otantaa hyödyntämällä.