Pääsilmukoiden rakenne peleissä - Ilmonen, Kasimir (2016)
Tutkielmassa käsitellään peleissä käytettävien pääsilmukoiden rakennetta ja toimintaa. Tutkielmassa esitellään lyhyesti pääsilmukkaan liittyviä käsitteitä ja jaetaan pääsilmukan perusrakenne kolmeen vaiheeseen eli syötteeseen, päivitykseen ja palautteeseen. Perusmallin lisäksi tutkielmassa esitellään erilaisia monimutkaisempia pääsilmukkamalleja. Nämä kehittyneemmät mallit mahdollistavat muun muassa paremman suorituskyvyn ja säännöllisemmän toiminnan kuin vain perusmallilla voidaan saavuttaa.