Regexp-hakujen toteuttaminen äärellisillä automaateilla - Lahtonen, Markus (2016)
Tässä kirjallisuuskatsauksessa tarkastellaan, miten säännöllisiä lausek- keita käyttävät merkkijonohaut voidaan toteuttaa äärellisten automaattien avulla. Sen lisäksi muutamia kirjallisuudesta löytyviä toteutustapoja tarkastellaan yksityis- kohtaisemmin.