Yleisten pelikenttien proseduraalisen generoinnin metodit - Karttunen, Joonas (2016)
Proseduraalinen kenttien generointi on viime vuosina noussut indie-pelikehittäjien suosioon, sillä sen avulla voidaan peleihin luoda paljon sisältöä suhteellisen pienellä työmäärällä. Tässä tutkielmassa tarkastellaan yleisten kenttien proseduraalisen generoinnin metodeita. Tarkastelun pohjaksi tutkielmassa käsitellään myös eri kenttätyyppien vaatimuksia ja ominaisuuksia. Lopuksi eri metodityyppejä myös vertaillaan keskenään.