"Sanoilla puetut" : maahanmuuttajamenestyjien representointi mediassa - Kautto, Elina (2016)
Tutkin kandidaatintutkielmassani maahanmuuttajamenestyjien representaatiota Ylen ja Helsingin Sanomien teksteissä. Maahanmuuttajamenestyjä on määritelty tässä tutkimuksessa henkilöksi, jonka menestys rakentuu median välittämän representaation kautta siten, että hän kuvautuu menestyjäksi esimerkiksi työnsä tai lahjakkuutensa vuoksi.