Sherlock-fanien käsityksiä faniudesta, fandomista ja fanikielestä - Peltonen, Susanna (2016)
Tutkimukseni aiheena on BBC:n Sherlock-televisiosarjaan liittyvä fanius, fandom ja fanikieli. Tutkimuskysymykseni ovat: 1. Millaisena Sherlock-fanius näyttäytyy sarjan fanien puheessa?, 2. Millaisia piirteitä Sherlock-fandomiin liitetään? ja 3. Millaisiksi fanit kokevat yleisen fanikie-len ja Sherlock-fanikielen?