"Kauhavan veri vapisee" : kauhavalaisten representointi vastaanottokeskusta käsittelevissä verkkouutisissa - Kangas, Akseli (2016)
Tässä tutkimuksessa tarkastelen syksyn 2015 aikana julkaistuja verkkouutisia, jotka liittyvät Kauhavalle perustettuun vastaanottokeskukseen. Erityisesti tarkastelen uutisissa kauhavalaisista luotuja representaatioita. Tutkimuskysymykseni ovat: ”Miten uutisissa representoidaan kauhavalaisia ja kauhavalaisuutta?” ja ”Millä keinoilla representaatioita uutisissa rakennetaan?”