Straight outta motherfucking Kirkkonummi : sosiaalisten identiteettien karnevalisaatio Likasen Etelän Kirkkonummi-LP:llä - Salmela, Iikka (2016)
Kandidaatintutkielmani käsittelee Likanen Etelä –rapkollektiivin debyyttialbumilla rakentuvia sosiaalisia identi-teettejä ja niiden karnevalisaatiota. Suomenruotsalainen lähestyy suomenruotsalaista kulttuuria totutusta poik-keavalla tavalla ja näin ollen laajentaa käsityksiä suomenruotsalaisuudesta niin valta- kuin vähemmistökulttuu-rinkin sisällä.