Vanhempien osallisuus haasteena ja mahdollisuutena : varhaiskasvatuksen erityisopettajien näkökulmia vanhempien osallisuuteen - Metsola, Jenna (2016)
Tässä erityispedagogiikan pro gradu -tutkielmassa tarkasteltiin varhaiskasvatuksen erityisopettajien näkökulmasta vanhempien osallisuutta varhaiserityiskasvatuksessa. Vaikka vanhempien osallisuuden lapsen kasvatuksessa on havaittu edistävän lapsen oppimista, on tutkimus vanhempien osallisuudesta varhaiserityiskasvatuksen kontekstissa Suomessa melko vähäistä.