Tanssikritiikin kehitys verkossa : tanssiarvio verkkolehdessä Liikekieli.com vuosina 2005-2014 - Keizer, Leena (2016)
Tässä autoetnografisessa tutkimuksessa selvitettiin tanssikritiikin kehitystä verkkojulkaisussa Liikekieli.com. Tutkimuksessa analysoitiin verkkolehden ensimmäisen kokonaisen vuosikerran (2005) ja kymmenennen juhlavuoden (2014) tanssiarviot lähilukuanalyysilla. Lisäksi tilastoitiin kaikkien vuosikertojen juttumäärät ja tanssiarvioiden osuus aikavälillä 2005–2014. Tutkimuskysymyksenä oli selvittää, miten tanssikritiikin sisältö ja muoto kehittyivät ja mahdollisesti muuttuivat verkkolehdessä Liikekieli.com ja onnistuiko verkkolehti tavoitteessaan, jota varten se perustettiin: moniäänistämään ja monipuolistamaan tanssikritiikkiä ja purkamaan kriitikon autoritääristä asemaa.