Vertaisoppiminen musiikin ammattiopiskelijoiden kesken : tapaustutkimus MUVO-klubista - Laitamo, Aimo (2016)
Tutkielmassa esitellään MUVO-klubi -nimisen vertaisoppimisprojektin toimintaa. Pro- jekti käynnistettiin Jyväskylän suomalaisella musiikkikampuksella syksyllä 2015. Teo- reettisena viitekehyksenä ovat konstruktivistinen oppimiskäsitys sekä erilaiset teoriat vertaisoppimisesta.