"Mitä tästä lelusta saa aikaiseksi" : ukulele koulusoittimena - Kortelainen, Eevi (2016)
Kandidaatintutkilmassani perehdyn tutkimaan ukulelea koulusoittimena, mikä on sen asema muiden soitinten joukossa ja mitkä ovat sen hyviä ja huonoja puolia. Selvitän myös, miten ukulele soittimena kiinnostaa oppilaita.