"She's straight, you delusional cunt!" : a study on bullying and homophobia in online fandoms - Aalto, Emmi (2016)
Tämä kandidaatintutkielma käsittelee seksuaalisten vähemmistöjen syrjintää ja nettikiusaamisen esiintymistä internet-faniyhteisöissä. Edelliset tutkimukset kertovat nettikiusaamisen olevan haitallista ja vaikuttavan uhrien mielenterveyteen – usein jopa enemmän kuin kasvotusten tapahtuva kiusaaminen.