Vladenie russkoj pis’mennoj reč’û u dvuâzyčnyh škol’nikov v Finlândii - Parkkinen, Matti (2014)
Tässä kandidaatintutkielmassa tarkastelen Suomessa asuvien kaksikielisten, venäjää yhtenä kielenään käyttävien, koululaisten venäjän kielen kirjoitustaitoa ja heidän taustamuuttujiaan. Tutkimukseni tarkoituksena on selvittää niiden lasten taustamuuttujia, joiden venäjänkielisten kirjoitelmien arvosanat ovat laskeneet kahden vuoden aikana.