Kultur der deutschsprachigen Länder in finnischen Lehrbüchern : Gemeinsamkeiten und Unterschiede zwischen zwei DaF-Lehrbüchern des gymnasialen Niveaus B2 - Karppinen, Susanne (2016)
Kulttuurilla on tärkeä rooli vieraiden kielten opetuksessa, sillä kieli ja kulttuuri ovat vahvasti sidoksissa toisiinsa. Kulttuuritietous on olennainen osa kulttuurienvälistä viestintää ja yhteisymmärrystä, joten on tärkeää, että kielenoppija oppii tuntemaan myös kohdekielisen alueen kulttuuria.