Entisten suomalaisten huippu-urheilijoiden alkoholinkäyttö ja alkoholisairauksien riski - Kontro, Titta (2016)
Kontro, T. 2016. Entisten suomalaisten huippu-urheilijoiden alkoholinkäyttö ja alkoholisairauksien riski. Terveystieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto, liikuntalääketieteen pro gradu -tutkielma, 69 s., 7 liitettä.