Tules-vaivat ja niiden aiheuttama haitta metsäteollisuuden työntekijöillä : tapaus-verrokkitutkimus - Matikainen, Emmi (2016)
Johdanto Tules-vaivojen ja sairauspoissaolojen yhteydestä ja niihin vaikuttavista tekijöistä on ristiriitaista tietoa. Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli tutkia tules-vaivojen ja niistä aiheutuvan haitan ja sairauspoissaolojen yhteyttä suomalaisilla metsäteollisuuden työntekijöillä. Lisäksi tarkoituk-sena oli tutkia tules-vaivoja ja niiden haittaa selittäviä tekijöitä.