Kehollisuus ja hiljainen tieto viulunsoitonopetuksessa - Pitkä, Reetta (2016)
Tässä maisterintutkielmassa tarkastellaan viulunsoiton kehollisuutta opettamisen näkökulmasta. Tehtävänäni on selvittää, minkälaista viulunsoiton kehollisuus on luonteeltaan, ja mitä kaikkea sen opettaminen pitää sisällään. Työn teoreettinen tietopohja perustui kehollisuutta koskevaan kirjallisuuteen, ja lisäksi haastatteluaineiston esiin nostamaan hiljaista tietoa koskevaan kirjallisuuteen.