Viestintävälineiden käytön ja kasvokkaisviestinnän yhtäaikaisuus - Kosunen, Anni (2016)
Tässä tutkielmassa tarkastellaan viestintävälineiden käytön ja kasvokkaisviestinnän yhtäaikaisuutta kirjallisuuskatsauksen avulla. Tavoitteena on selvittää ja analysoida, mitä aiheesta ajankohtaisen tutkimustiedon valossa tiedetään. Katsausaineisto on koottu systemaattisen kirjallisuuskatsauksen menetelmin elektronisista tietokannoista. Aineisto koostuu kahdestatoista kansainvälisestä, vertaisarvioiduista artikkelista sekä yhdestä väitöskirjasta. Kirjallisuuskatsauksen tuloksia on tarkasteltu tässä tutkielmassa myös teoreettisista näkökulmista.