Oppilasryhmän vaikutus opettajan toimintaan yläkoulun poikien palloilutunneilla - Rintala, Tuomas; Kuismanen, Pauli (2016)
Tutkimuksemme tarkoituksena oli selvittää, miten erilaiset oppilasryhmät vaikuttavat opettajan toimintaan ja eroaako opettajan toiminta hetero- ja homogeenisen ryhmän välillä. Tutkimme opettajan toimintaa kolmen pääkohdan pohjalta, joita olivat organisointi, instruktio, vuorovaikutus. Tämän lisäksi teimme havaintoja tunnin yleisilmeestä.