Sosiaalinen tuki työpaikan vertaissuhteissa : työnkiertoon osallistuneiden myyjien käsityksiä - Hämäläinen, Emma-Reetta (2016)
Tämän puheviestinnän maisterintutkielman tavoitteena oli ymmärtää sosiaalisen tuen merkitystä työnkiertoon osallistuneelle työntekijälle vertaissuhteessa. Tarkoituksena oli ymmärtää sosiaalisen tuen ilmenemistä vertaissuhteissa sekä sitä, millaisina työntekijät kokevat työpaikan vertaissuhteiden luonteen omassa työyksikössä ja työnkierron kontekstissa. Tutkielman tavoitteena oli tuottaa materiaalia työyhteisön hyvinvoinnin sekä esimies- ja johtamistyön tueksi.