Kulttuuri-identiteetti ja kotoutuminen : arabialaisten nuorten sopeutuminen suomalaiseen kulttuuriin - Ryösö, Hilla (2016)
Tarkastelen ja vertailen kandidaatintutkielmassani arabialaista ja suomalaista kulttuuri-identiteettiä kotoutumisen näkökulmasta. Maahanmuuttajien määrän kasvu ja kiristynyt turvapaikkatilanne haastavat pohtimaan sitä, miten saamme maahanmuuttajat kotoutettua suomalaiseen kulttuuriin. Musiikkikasvatuksen opiskelijana näen koulun merkityksen keskeisenä tekijänä lasten ja nuorten onnistuneessa kotoutumisessa.